+66 89 620 99 57 info@clickcompany.nl

Website optimalisatie – SEO

Claim uw gratis SEO concurrentie analyse!

Hoger in Google Met Behulp van een SEO Specialist.

Zoekmachine optimalisatie

Het optimaliseren van uw website om die zo optimaal mogelijk af te stemmen en te laten functioneren.

Website Audit

Een volledige analyse van de huidige technische issues die een optimale prestatie van uw website in de weg staan.

Lokale & Nationale SEO

Zorg ervoor dat uw winkel en website lokaal of (inter)-nationaal makkelijker gevonden worden.

SEO advies

Van website structuur en architectuur tot conversie optimalisatie en technische optimalisatie. Wij weten er wel raad mee!

Data Analyse

Het monitoren van Analytics, de Search Console en andere SEO tools, zorgt er voor dat uw website  zo optimaal mogelijk  blijft presteren.

SEO & PPC

De juiste afstemming van SEO en PPC zorgt voor een optimale prestatie van de website en een hogere conversie ratio van de websitebezoekers.

Website optimalisatie - SEO

Click Company is gespecialiseerd in het optimaliseren van specifieke alleenstaande website pagina’s maar ook in volledige websites. Een goed geoptimaliseerde webpagina is zo geconfigureerd dat zowel zoekmachines als gebruikers de pagina interessant, relevant en makkelijk bruikbaar vinden.

Aan de andere kant vervult een pagina ook een doel. Vaak is dat doel om een bezoeker een actie te laten ondernemen. Bijvoorbeeld een contact formulier invullen of een aankoop te laten doen.

Wanneer Click Company uw webpagina optimaliseert houden wij rekening met uw wensen, doelen, uw doelgroep en zorgen wij er voor dat uw conversies stijgen en de zoekmachines niet meer om de website heen kunnen.

Tevreden klanten

%

Meer online bezoekers

%

Meer omzet via de website

U wilt direct meer omzet van uw SEO!

Direct meer conversies, potentiële leads en online verkopen is mogelijk wanneer een Google Ads (AdWords) Campagne wordt gecombineerd met een geoptimaliseerde website.

Click Company zorgt er voor dat uw online advertentie campagne zo wordt afgesteld dat de juiste bezoekers op een geoptimaliseerde webpagina belanden.

Deze pagina is vervolgens door onze specialisten zo ontworpen dat de bezoeker precies vindt wat hij of zij zocht en direct over kan gaan tot een aankoop of omgezet wordt in een potentiële lead voor uw bedrijf.

Neem contact op over onze pakketten ten aanzien van Google Ads (AdWords) in combinatie met een geoptimaliseerde website of ontdek meer op onze AdWords Management pagina.

Website optimalisatie & SEO werkwijze.

We kunnen voor u werken aan uw volledige website of enkel de meest belangrijke pagina’s voor u aanpakken en optimaliseren.

Bij aanvang van een nieuw project ontvangt u een uitgebreid rapport naar aanleiding van een diepgaand onderzoek naar de staat van uw website. In dit rapport worden tevens adviezen gegeven t.a.v. het verbeteren en optimaliseren van uw website. Er wordt gekeken naar aspecten als mobiele vriendelijkheid, technische toegankelijkheid, content en trefwoorden op de pagina’s, Google Analytics en Search Console instellingen, microdata analyse, interne en externe “duplicate” content en nog veel meer.

Het uiteindelijk rapport levert een blauwdruk op waarmee u de website optimaal kan instellen en afstellen. Dit is belangrijk omdat u daarmee alle wegen vrijmaakt om de online vindbaarheid van uw website te vergroten.

Door dit soort zaken op orde te hebben kunnen we toewerken naar hetgeen voor uw bedrijf het belangrijkste is, namelijk, meer klanten, meer online verkoop en meer inkomsten voor uw bedrijf.

Neem nu nog contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

SEO Rapporten

%

Conversieratio

Waarom SEO voor uw bedrijf?

Meer online omzet!

Uw website is het online visitekaartje van uw website. Wanneer u online meer bedrijfsomzet wilt maken en beter gevonden wilt worden bij zoekopdrachten in relatie tot uw diensten of producten is het van groot belang dat de website hoog scoort in Google. Hoe hoger u op de pagina te vinden bent, hoe meer bezoekers u zult krijgen en daarmee de kans vergroot dat u online meer omzet kan behalen. Daarmee draagt ook uw website bij aan het belangrijkste aspect van uw bedrijf, namelijk, meer omzet!

Uw concurrentie is u al voor!

Veel bedrijven realiseren zich dat de voordelen van zoekmachine optimalisatie (SEO) ontzettend groot zijn. SEO en website optimalisatie wordt op grote schaal toegepast door bedrijven om hun bedrijven uit te breiden, succesvoller te maken en meer inkomsten te genereren.

Zonder SEO mist u potentiële klanten!

60% van alle klikken in Google gaan naar de eerste paar pagina’s. Dat houdt in dat 40% van de klikken wordt verdeeld over de miljoenen andere websites op het internet. Door hoger in Google te komen genereert u meer bezoekers en bereikt u potentiële klanten die u anders misschien nooit had bereikt.

Meer klanten met Google Ads & SEO!

Organische website optimalisatie neemt veel tijd in beslag en is geen proces dat direct een grote impact op conversie en verkoop cijfers heeft. Daarom is het van belang om een Google Ads specialist in de arm te nemen die ook met uw SEO uit de voeten kan. Op de lange termijn is SEO echter de juiste investering omdat een website dan bijna automatisch inkomsten genereert. Het is tevens geen proces dat eenmaal geïmplementeerd, vervolgens vergeten kan worden. Vaak duurt het een aantal maanden voor de gewenste resultaten zichtbaar zijn.

250000000 sites, valt uw website op?

Er zijn meer dan tweehonderd vijftig miljoen websites op het internet. Met website optimalisatie onderscheid u zich van uw concurrentie. SEO kan er voor zorgen dat uw bedrijf dat extra zetje krijgt waarmee uw bedrijf kan uitgroeien tot een geweldig succes!

Onze nieuwste klanten

Deze bedrijven ontvangen momenteel meer bezoekers, meer conversies en meer omzet!

Bikini Me

Online bikini shop.

Egent

Handel & Service

Laten we samen aan uw bedrijf bouwen!

Klaar om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen?
Heeft u verdere vragen of wilt u persoonlijk uw mogelijkheden bespreken met een Click Expert? Neem dan contact met ons op!